Testmozgás

"Akik úgy vélik, hogy nincs idejük a testmozgásra,
azok előbb-utóbb kénytelenek lesznek időt találni a betegségre."

Edward Stanley

 

Mai, felgyorsult és stresszes életvitelünkben sokan nem fordítanak kellő figyelmet a rendszeres sportolásra, márpedig a testmozgásnak még soha nem volt akkora jelentősége, mint manapság.

Az életvitelünk stresszesebb, mint valaha, a legtöbben autóval, vagy tömegközlekedés igénybevételével utaznak, egészségtelenül, rendszertelenül táplálkoznak és elhízottak. Sokaknak a napi testmozgás meglehetősen kívül esik komfortzónájukon, márpedig a rendszeres sporttevékenység az élet minden területén számtalan előnnyel jár, mindaz pedig már rövid távon megtérül.

fitness, wellness, testmozgás, torna

 

A rendszeres testmozgás karban tartja, sőt megfiatalítja testét. Általa megelőzhetőek, vagy enyhíthetőek a már kialakult betegségek, akár meg is szüntethetőek azok.

Hatására munka és magánéletében egyaránt javul teljesítő képessége, optimalizálódik testsúlya, ezáltal pedig megnő önbizalma. Levezetheti a felgyülemlett stresszt, mindezen felül pedig jellem fejlesztő, kitartásra, türelemre tanítja.

A mozgáshiányra adott leggyakoribb kifogás a szabadidő hiánya, márpedig a rendszeres testmozgást könnyen beépítheti hétköznapjaiba. Elmondható, hogy már napi fél óra sporttevékenység hatalmas változásokkal, eredményekkel jár. Számtalan mozgásforma közül választhat, sokukhoz még csak eszközökre sem lesz szüksége.

Ha a testmozgást élete részévé teszi, azt többé már nem fogja kényelmetlennek érezni, a komfortzónájához tartozik majd. Mindenki számára megtalálható a neki megfelelő mozgásforma, mely pedig biztosan és könnyen beépíthető hétköznapjaiba.

 

Amennyiben kíváncsi a testmozgás minden előnyére és szeretné azt élete részévé tenni, csatlakozzon a "Tökéletes Élet Mentoring Program"-hoz és megmutatom azt is, hogyan teheti mindezt.

 

A Program fejlesztője

Hollenda Zsolt
Gondolkodás-fejlesztő tréner
Life coach

"Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az embereknek. Ebben a felszínes, kiüresedett világban még nagyobb figyelmet kell fordítani belsőnkre.

Ezért hoztam létre a Tökéletes Élet Mentoring Programot. A visszajelzések alapján elérte célját: informál, motivál, mentorál."

Zsolt ismert mondatai:

"Nincs majd, most van!"

"Csak azon az emberen lehet segíteni, aki hagyja, hogy segítsenek rajta. És persze hajlandó is tenni érte!!!"

A Tökéletes Élet Mentoring Program felépítése:

A program 4 nagy modulból (ALAPOK - ÉLETMÓD - KAPCSOLATOK - ANYAGIAK, KARRIER) és egy ismétlő részből áll. Hetente érkeznek az elméleti előadások és a gyakorlati feladatok.

Részletes tematika: