Sosem késő változtatni , Önismeret, énkép

"Ne a változástól, az állandóságtól félj!"
Lao-ce

 

Életének egy nehéz időszakaszában sokszor úgy érezheti, hogy képtelen helyzetének változtatására, javítására, melyet például munkahelyi, lelki, vagy magánéleti problémák idéztek elő.

Ilyen helyzetekben sokan az önsajnálatba menekülve várják, hogy magától megoldódjon minden, de semmit sem tesznek annak érdekében. Ott az út előttük, és nem tudják, merre menjenek, mit tegyenek. El kell, hogy mondjam, ez magától nem oldódik meg.

Változtatni mindig lehet

Gondjai megoldásához önismeret, a pozitív hozzáállás és énkép kifejlesztése szükséges. Változtatni sosem késő, kortól függetlenül javíthat életén. Még számtalan lehetősége, alkalma nyílhat a "tökéletes" munkahely vagy párkapcsolat megtalálására.

Sokan életük egyetlen évét képesek jobban kihasználni, mint mások egész életüket. Egy boldog és kiegyensúlyozott élet elkezdése kortól független, sosem történhet túl későn.

Az énkép nem más, mint az önmagáról, külső, belső tulajdonságairól és képességeiről felállított kép. Sokan valamely tulajdonságukat alul értékelve negatív önképet alkotnak önmagukról. Ennek egyenes következménye az önbizalomhiány, mely élete minden területére, legyen az munkahelyi, vagy magánélet negatív hatással bír.

Problémái megoldásához, egy jobb élet eléréséhez elengedhetetlen önmaga megismerése. Általa olyan tulajdonságaival szembesülhet, melyekről eddig tudomásában sem volt. Első lépésként meg kell tanulnia megismerni önmagát, minden pozitív és negatív tulajdonságával együtt, mely által a jónak vélteket tovább fejlesztheti, segítve pozitív önképe kialakulását.

 

Jó hírem van! Ön most a legjobb helyen jár!

Ha szeretne változtatni életén, és tenne is érte, akkor a "Tökéletes Élet Mentoring Program" segítségére lehet.

 

 

A Program fejlesztője

Hollenda Zsolt
Gondolkodás-fejlesztő tréner
Life coach

"Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az embereknek. Ebben a felszínes, kiüresedett világban még nagyobb figyelmet kell fordítani belsőnkre.

Ezért hoztam létre a Tökéletes Élet Mentoring Programot. A visszajelzések alapján elérte célját: informál, motivál, mentorál."

Zsolt ismert mondatai:

"Nincs majd, most van!"

"Csak azon az emberen lehet segíteni, aki hagyja, hogy segítsenek rajta. És persze hajlandó is tenni érte!!!"

A Tökéletes Élet Mentoring Program felépítése:

A program 4 nagy modulból (ALAPOK - ÉLETMÓD - KAPCSOLATOK - ANYAGIAK, KARRIER) és egy ismétlő részből áll. Hetente érkeznek az elméleti előadások és a gyakorlati feladatok.

Részletes tematika: