Minden energia

"Miközben magunkból adunk, rengeteget kapunk. Az energiák oda-vissza hatnak."
Tóth Artin

 

A kvantumfizika szerint a világegyetemben minden energiából és rezgésekből áll, legyen az például egy tárgy, érzés, hang vagy gondolat, de még mi magunk is.

Gondolataink rezgései testünkre és lelkünkre egyaránt hatással bírnak, befolyásolják közérzetünket és viselkedésünket. Amennyiben gondolatai negatívak, úgy negatív hatások és rezgések érik majd. Persze mindez fordítva sem történik másképp, ha gondolatai pozitívak, úgy ilyen irányú rezgések és azok hatásai fogják érni.

minden energia, rezgés

 

Mindez élete minden szegmensére, testi és lelki egészségére, környezetére, de még a viselkedésére is hatással bír. Attól függően, hogy gondolatai negatív vagy pozitív irányúak, rezgéseik lehetnek építő, illetve romboló hatásúak.

Negatív gondolatai megbetegíthetik, míg a pozitívak egészségessé tehetik. Minél erősebb egy gondolat és minél tovább jár a fejében annál inkább érvényesül annak negatív, vagy pozitív hatása.

Amennyiben felismeri és tudatosítja magában mindezt, gyökeresen változtathat, javíthat közérzetén, egészségén és környezetén, melyre gondolatai szintén hatással bírnak. Ha gondolatai pozitívak, környezete szintén pozitívan reagál majd mindarra.

A gondolatai által képes megteremteni, megváltoztatni a környezetében lévő dolgokat. Ha világszemlélete negatív, úgy negatív történésekre számíthat. A pozitív világszemlélettel pedig pozitív világot építhet önmagának, önmaga köré.

 

Gondolatai, érzései, kívánságai, vagy akarata szintén különböző frekvenciájú rezgésekből állnak, azokkal képes lehet megteremteni az önt körülvevő dolgokat. Ha szeretné gondolatainak rezgését pozitív irányba terelni, csatlakozzon a "Tökéletes Élet Mentoring Program"-hoz!

 

 

 

A Program fejlesztője

Hollenda Zsolt
Gondolkodás-fejlesztő tréner
Life coach

"Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az embereknek. Ebben a felszínes, kiüresedett világban még nagyobb figyelmet kell fordítani belsőnkre.

Ezért hoztam létre a Tökéletes Élet Mentoring Programot. A visszajelzések alapján elérte célját: informál, motivál, mentorál."

Zsolt ismert mondatai:

"Nincs majd, most van!"

"Csak azon az emberen lehet segíteni, aki hagyja, hogy segítsenek rajta. És persze hajlandó is tenni érte!!!"

A Tökéletes Élet Mentoring Program felépítése:

A program 4 nagy modulból (ALAPOK - ÉLETMÓD - KAPCSOLATOK - ANYAGIAK, KARRIER) és egy ismétlő részből áll. Hetente érkeznek az elméleti előadások és a gyakorlati feladatok.

Részletes tematika: