Leszokás a dohányzásról, alkoholról

"A dohányzásról pofonegyszerű leszokni. Én magam is legalább százszor megtettem."
Mark Twain

 

Bizonyos felmérések szerint Magyarország sajnos élen áll a dohány és alkoholfogyasztás terén. Mindannyian tisztában vagyunk ezek rendkívül káros és egészségtelen hatásaival. Bár a legtöbben felhagynának káros szokásaikkal, mindig csak halogatják annak elkezdését.

leszokás a dohányzásról, leszokás az italról, alkoholról

Amennyiben dohányzik, vagy túlzott mennyiségben fogyaszt alkoholt, feltehetően már fogadalmak ezrei állnak maga mögött. 

A dohányzás és a túlzott alkoholfogyasztás olyan súlyos betegségekhez vezetnek, mint a szív és érrendszeri, valamint légzőszervi betegségek, a rák különböző formái, valamint a májbetegségek. Mindezek továbbá ízlelőszerveire és szaglására egyaránt kihatnak, a pénztárcájáról már nem is beszélve.

A leszokásba sokan félnek belevágni, tartanak annak nehézségeitől, ezért csak halogatnak és fogatkoznak önmaguknak, pedig számtalan módon megkönnyítheti azt.

Lássa be, hogy a káros szenvedélyeiről való lemondással csak is nyerhet. Általa meghosszabbítja életét, elkerülheti a velük járó rendkívül súlyos betegségeket, megfiatalodik bőre, ráadásul hatalmas meglepetés fogja érni, mikor ízlelése és szaglása lassan visszatér.

Nem utolsó sorban mindez pedig pénztárcáját is rendkívül pozitívan érinti majd. Számoljon utána - mennyi mindent vásárolhatna az így megspórolt összegen?

Fejben máris elköltheti ezt. Ön mire költené?

 

A "Tökéletes Élet Mentoring Program" részletesen bemutatja ezen szokások káros egészségügyi hatásait. Amennyiben megvan a hajlandóság ezen szenvedélyek felhagyására, megismerheti azt a 6 lépéses módszert, mely hatékony segítséget nyújt mindebben.

 

A Program fejlesztője

Hollenda Zsolt
Gondolkodás-fejlesztő tréner
Life coach

"Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az embereknek. Ebben a felszínes, kiüresedett világban még nagyobb figyelmet kell fordítani belsőnkre.

Ezért hoztam létre a Tökéletes Élet Mentoring Programot. A visszajelzések alapján elérte célját: informál, motivál, mentorál."

Zsolt ismert mondatai:

"Nincs majd, most van!"

"Csak azon az emberen lehet segíteni, aki hagyja, hogy segítsenek rajta. És persze hajlandó is tenni érte!!!"

A Tökéletes Élet Mentoring Program felépítése:

A program 4 nagy modulból (ALAPOK - ÉLETMÓD - KAPCSOLATOK - ANYAGIAK, KARRIER) és egy ismétlő részből áll. Hetente érkeznek az elméleti előadások és a gyakorlati feladatok.

Részletes tematika: