Kapcsolati problémák, a kapcsolat megmentése

"Nem lehet megoldani problémákat ugyanazzal a gondolkodásmóddal,
amivel csináltuk őket."

Albert Einstein

 

Minden párkapcsolatnak, főképpen, ha az már hosszabb ideje tart, legyen az akár milyen jól működő is, lehetnek válságos időszakai.

Mindezt nem kerülheti el, azonban megfelelően kezelve nemcsak hogy túlléphetnek rajta párjával, de még fejlődhetnek is általa. Bármennyire komoly problémával küzdenek is, az esetek nagy többségében van megoldás és megmenthető a válságban lévő kapcsolatuk.

kapcsolati problémák, párkapcsolati problémák, házassági problémák

Egy kapcsolat megromlásához számtalan ok vezethet, melyek sok esetben annak ellaposodására, vagy a nem megfelelő kommunikációra, esetleg annak teljes hiánya vezethető vissza.

A kommunikáció hiányában márpedig a konfliktuskezelés egyáltalán nem megvalósítható. Annak megteremtését követően a probléma okát, okait kell pontosan megfogalmazniuk párja segítségével, melyet követően elkezdhetnek azok megoldásán dolgozni.

A korábban elkövetett hibák kijavítását követően pedig tanulniuk, okulniuk kell azokból, így kapcsolatuk minden sajnálatos válság átvészelése után tovább fejlődhet, megújulhat, ezek által pedig kötelékük és kapcsolatuk egyaránt tovább erősödhet.

 

Csatlakozzon a "Tökéletes Élet Mentoring Program"-hoz, és áttekintjük azt, hogy mi vezethet egy addig jól működő kapcsolat megromlásához, majd természetesen segítek megoldást találni ezen problémákra, hiszen még a legműködésképtelenebbnek tűnő kapcsolatokra, házasságokra is lehet megoldás - ha mindketten akarják!

 

A Program fejlesztője

Hollenda Zsolt
Gondolkodás-fejlesztő tréner
Life coach

"Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az embereknek. Ebben a felszínes, kiüresedett világban még nagyobb figyelmet kell fordítani belsőnkre.

Ezért hoztam létre a Tökéletes Élet Mentoring Programot. A visszajelzések alapján elérte célját: informál, motivál, mentorál."

Zsolt ismert mondatai:

"Nincs majd, most van!"

"Csak azon az emberen lehet segíteni, aki hagyja, hogy segítsenek rajta. És persze hajlandó is tenni érte!!!"

A Tökéletes Élet Mentoring Program felépítése:

A program 4 nagy modulból (ALAPOK - ÉLETMÓD - KAPCSOLATOK - ANYAGIAK, KARRIER) és egy ismétlő részből áll. Hetente érkeznek az elméleti előadások és a gyakorlati feladatok.

Részletes tematika: