Kapcsolat

Hollenda Zsolt - life coach

E-mail elérhetőség: info (kukac) tokeleteselet (pont) hu

Az oldal és a program működtetője:

Sikermaraton Kft.
Székhely:
1039 Budapest Lukács György u. 20. III/10.
Adószám:
25553000-2-41
Tárhelyszolgáltató:
AB Plusz Bt (Szh.: 2049 Diósd, IV. Béla Király u. 48, Tel.: 1/445-05-09, email: abplusz@abplusz.hu)
Adatkezelési Nyilvántartási szám: NAIH-142365/2018
 

Adatkezelési Szabályzat

A jelen szabályzat a Sikermaraton Kft.-nek. mint a www.onbizalom.info weboldal üzemeltetőjének adatkezelési szabályzata

1. Az adatkezelő neve:

Sikermaraton Kft. (a továbbiakban: “Szolgáltató”)

2. Az adatkezelő címe:

SIKERMARATON KFT.
Székhely: 1039 Budapest, Lukács György u. 20. 3. em. 10.

3. Elérhetőség:

Kapcsolattartó neve: Hollenda Zsolt

Tel.: +36 31 781 48 82

E-mail: sikermaraton (kukac) gmail (pont) com

4. Az adatkezelés megnevezése:

Adatkezelés a felhasználók önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján az internetes honlapon feliratkozott felhasználók körében.

5. Az adatkezelés jogalapja:

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) 3. § (1) bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása. A felhasználók az önkéntes adatszolgáltatással hozzájárulnak a 7. pontban meghatározott adatok kezeléséhez. A hírlevélre történő feliratkozással a felhasználók a jelen adatkezelési szabályzat rendelkezéseit elfogadják.

6. A kezelt adatok köre:

6.1. A felhasználó által megadott

Neve
E-mail címe
Számlázási név, cím

6.2. A weboldal használata során rögzítésre kerül a felhasználó számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben – a felhasználó számítógépének beállításától függően – a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokat a rendszer automatikusan naplózza. A Szolgáltató a naplófájlban található adatokat nem kapcsolja össze egyéb személyes adatokkal. A Szolgáltató a fenti adatokat kizárólag a saját érdekében használja fel.

6.3. A weboldal használata során a látogatók illetve a felhasználók számítógépét a Szolgáltató kisméretű, a felhasználóval közvetlenül kapcsolatba nem hozható adatokat is tartalmazó adatfájlokat (cookie) telepít a felhasználó számítógépére adatfeljegyzés, a felhasználó azonosítása, a felhasználó további látogatásainak megkönnyítése, a Szolgáltatás hatékonyságának növelése, az adott felhasználó számára célzott reklám vagy egyéb célzott tartalom eljuttatása vagy piackutatás céljából.

7. Az adatkezelés célja:

A 6.1. pontban meghatározott adatokat a Szolgáltató ingyenes elektronikus hírlevelek, tanácsok, esetenként reklámcélú levelek kiküldése érdekében gyűjti.

A 6.2. pontban meghatározott és a weblap használata során a naplófájlban rögzítésre kerülő adatok esetében az adatok tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál.

A 6.3. pontban megjelölt cookie-k elhelyezése kizárólag reklámcélokat szolgál. Azt harmadik fél részére nem szolgáltatja ki.

Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Személyes adatokat harmadik személyeknek csak a felhasználó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra.

7. Az adatkezelés időtartama:

A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében, amíg a felhasználó tagja a közösségnek. (A felhasználó önkéntes döntése alapján, törlési igényének beérkezésétől, illetve az elektronikus hírlevélről történő leiratkozástól számított 5 munkanapon belül az szolgáltató törli az adatokat. Amennyiben a felhasználó jogellenesen, megtévesztően használ személyes adatot, vagy bűncselekményt valósít meg, akkor Szolgáltató a feliratkozás törlésével egyidejűleg valamennyi személyes adatát a tudomásszerzéssel egyidejűleg azonnal törölheti).

8. A személyes adatok törlése:

A felhasználó saját személyes adatainak törlési igényét e-mailben a sikermaraton (kukac) gmail (pont) com címre kell eljuttatni. A Szolgáltató a törlési igény beérkezésétől számított 5 munkanapon belül törli az adatokat.

9. Adatfeldolgozó megnevezése:

Sikermaraton Kft.

Adatkezelési Nyilvántartási szám: NAIH-142365/2018

10. Adatbiztonsági intézkedések:

A személyes adatokat a Magyar Köztársaság területén az AB Plusz Bt (Szh.: 2049 Diósd, IV. Béla Király u. 48, Tel.: 1/445-05-09) szervertermében telepített, 24 órás őrzéssel védett, dedikált szervereken tároljuk.

11. Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége:

A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Ön a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot.

12. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:

Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben a sikermaraton (kukac) gmail (pont) com címre kell eljuttatni, amire 8 munkanapon belül választ kap az érintett. A felhasználók kérhetik adataik törlését, a 8. pont szerinti módon.



Alábbi űrlappal elküldheti üzenetét:

Név: (*)
Adja meg a nevét!
E-mail cím: (*)
Adja meg az email címét!
Tárgy:
Invalid Input
Üzenet: (*)
Adja meg az üzenet szövegét!
Írja be amit a képen lát: Írja be amit a képen lát:
Írja be amit a képen lát!

A Program fejlesztője

Hollenda Zsolt
Gondolkodás-fejlesztő tréner
Life coach

"Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az embereknek. Ebben a felszínes, kiüresedett világban még nagyobb figyelmet kell fordítani belsőnkre.

Ezért hoztam létre a Tökéletes Élet Mentoring Programot. A visszajelzések alapján elérte célját: informál, motivál, mentorál."

Zsolt ismert mondatai:

"Nincs majd, most van!"

"Csak azon az emberen lehet segíteni, aki hagyja, hogy segítsenek rajta. És persze hajlandó is tenni érte!!!"

A Tökéletes Élet Mentoring Program felépítése:

A program 4 nagy modulból (ALAPOK - ÉLETMÓD - KAPCSOLATOK - ANYAGIAK, KARRIER) és egy ismétlő részből áll. Hetente érkeznek az elméleti előadások és a gyakorlati feladatok.

Részletes tematika: