Internetes társkeresés, első randi

"Randizhatsz csókolózás nélkül, de csókolózni randi nélkül, az teljesen más."
Ally Carter

 

Az internetes társkeresés minden eddiginél felkapottabb, többen veszik igénybe, mint eddig bármikor, hiszen személyesen sokak nem, vagy csak nehezen képesek egy kapcsolat kialakítására. Minderre az online ismerkedés tökéletes alternatívát és segítséget jelenthet.

Az internetes társkeresők igényei és szándékai egészen változók, van aki ténylegesen, komoly kapcsolat reményében regisztrál, míg vannak akik csak "kalandot", esetleg barátokat keresnek ily módon.

internetes ismerkedés, társkeresés interneten, első randi

 

Az online társkeresőoldalakhoz mindössze egy egyszerű regisztrációval csatlakozhat. Az internetes társkeresés során meg kell határoznia igényeit és elvárásait, máskülönben sokszor olyan személyekkel találkozhat, akik nem megfelelőek, nem illenek Önhöz.

A társkereső oldalak természetesen lehetőséget nyújtanak minderre, felsorolhatja elvárásait és jelezheti milyen jellegű kapcsolatra vágyik.

A társkeresés során, történjen az még online, vagy már személyesen, az első benyomás minden esetben meghatározó, tudnia kell mit írhat, mondhat, vagy tehet és mi az, amit nem.

Fel kell készülnie, hogy néhányszor talán visszautasítják majd, de fontos, hogy ne adja fel, hiszen az online társkeresés során sincs azonnali, garantált siker.

 

Csatlakozzon a "tökéletes Élet Mentoring Program"-hoz, és megismerhet néhány írott és íratlan szabályt, melyek segítik majd az online társkeresés során.

 

A Program fejlesztője

Hollenda Zsolt
Gondolkodás-fejlesztő tréner
Life coach

"Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az embereknek. Ebben a felszínes, kiüresedett világban még nagyobb figyelmet kell fordítani belsőnkre.

Ezért hoztam létre a Tökéletes Élet Mentoring Programot. A visszajelzések alapján elérte célját: informál, motivál, mentorál."

Zsolt ismert mondatai:

"Nincs majd, most van!"

"Csak azon az emberen lehet segíteni, aki hagyja, hogy segítsenek rajta. És persze hajlandó is tenni érte!!!"

A Tökéletes Élet Mentoring Program felépítése:

A program 4 nagy modulból (ALAPOK - ÉLETMÓD - KAPCSOLATOK - ANYAGIAK, KARRIER) és egy ismétlő részből áll. Hetente érkeznek az elméleti előadások és a gyakorlati feladatok.

Részletes tematika: