Harc a kilók ellen - tudatos életmódváltás

"Az evés természetes. A hízás döntés kérdése."
Jeffrey Eugenides

 

Jelen korunk egyik legrohamosabban terjedő népbetegsége az elhízás, mely konkrét betegségre csak nagyon ritkán vezethető vissza. A legtöbb esetben annak hátterében a helytelen táplálkozási szokások és a testmozgás hiánya áll, melyek az egyre csak gyarapodó plusz kilók felszedéséhez vezetnek.

elhízás, kövérség, fogyókúra, diéta

 

Később a felesleges kilók gyarapodásával arányosan jelennek meg a különböző testi és lelki eredetű problémák, betegségek is.

 A túlzott súlyfelesleg számtalan betegséget eredményez, mint például az érrendszeri betegségek különböző formái, a szívbetegségek, és a cukorbetegség. Ezen felül a túlsúly rendkívül megterheli az ízületeket, később mozgási nehézségeket okozva ezzel.

A testi tüneteken kívül pedig rengeteg lelki eredetű problémával jár, mint például az önbizalomhiány, a negatív önértékelés, melyek eredményeképpen nehezen teremt kapcsolatokat.

Manapság megszámlálhatatlan fogyókúrával, étrenddel és a lefogyást elősegítő csodaszerrel találkozhat. Az internet, a tévé és a különböző magazinok másról sem szólnak, szinte minden második cikk a fogyással kapcsolatos, hiszen hatalmas piacot jelent. Napról napra tűnnek fel a divatos, napok alatt fogyást ígérő diéták, módszerek, tabletták és étrend kiegészítők, azonban ezek nem, vagy csak ideiglenesen segítenek, ráadásul előfordul, hogy akkor is egészségtelen módon.

Gondoljon csak bele, ha ezek bármelyike tökéletesen működne, lennének egyáltalán kövér emberek?

 

A "Tökéletes Élet Mentoring Program"-ban megmutatom, hogy az emberek miért szednek fel plusz kilókat, illetve hogy tudatos életmódváltással nem csak hogy hatékonyan, de tartósan is elérhet eredményeket.


A Program fejlesztője

Hollenda Zsolt
Gondolkodás-fejlesztő tréner
Life coach

"Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az embereknek. Ebben a felszínes, kiüresedett világban még nagyobb figyelmet kell fordítani belsőnkre.

Ezért hoztam létre a Tökéletes Élet Mentoring Programot. A visszajelzések alapján elérte célját: informál, motivál, mentorál."

Zsolt ismert mondatai:

"Nincs majd, most van!"

"Csak azon az emberen lehet segíteni, aki hagyja, hogy segítsenek rajta. És persze hajlandó is tenni érte!!!"

A Tökéletes Élet Mentoring Program felépítése:

A program 4 nagy modulból (ALAPOK - ÉLETMÓD - KAPCSOLATOK - ANYAGIAK, KARRIER) és egy ismétlő részből áll. Hetente érkeznek az elméleti előadások és a gyakorlati feladatok.

Részletes tematika: