Gyakori kérdések

A kérdésre kattintva máris olvashatja a választ.

 1. Mi ez a program, és mit kapok, ha csatlakozok?
 2. Ez valami átverés, vagy komoly?
 3. Most kezembe kapom a "Hogyan gazdagodjunk meg gyorsan" módszert?
 4. Ki ez a Hollenda Zsolt és miért kellene, hogy hallgassak rá?
 5. Kinek ajánlott a program?
 6. Mit kapok a pénzemért?
 7. Hogyan lehet csatlakozni?
 8. Tudom-e szüneteltetni a tagságomat?
 9. Mi történik, ha nem akarom tovább fenntartani a tagságom?
 10. Mi történik, ha nem fizetem a tagdíjat?
 11. Technikai problémákkal hova fordulhatok?
 12. Ha személyes mentoring kérdésem van, mit tegyek?

 


Mi ez a program, és mit kapok, ha csatlakozok?

A Tökéletes Élet Mentoring Program egy egyedülálló támogató program Magyarországon, melynek célja az, hogy a csatlakozott tagok meg tudják változtatni életüket és el tudják érni céljaikat.

Garantálom, ha csatlakozik, megfogadja tanácsokat, elvégzi az adott feladatokat (tehát tesz is érte), akkor el tudja érni céljait. A program működik, és már számtalanszor bizonyított. Persze csak azok számára, akik HAJLANDÓAK TENNI IS ÉRTE!

Amennyiben azonban nem hajlandó kilépni kényelmi zónájából, és marad a jól megszokott dolgok mellett, nem hajlandó erőfeszítéseket tenni a sikerért, akkor inkább ne is csatlakozzon, mert nem fog sikereket elérni.

Nem az a cél, hogy minél többen csatlakozzanak, és minél több bevételt generáljon! A program valós célja az, hogy segítséget nyújtson azon emberek számára, akik szeretnének változtatni életükön.

 


Ez valami átverés, vagy komoly?

Köszönöm a kérdést, Magyarországon vagyunk :)

De viccet félre téve, ez nem átverés! Nincsenek felelőtlen, semmitmondó ígéretek. A programot Hollenda Zsolt fejlesztette, aki life coachként, gondolkodás-fejlesztő trénerként dolgozik. Zsoltnak mindig is az volt a hitvallása, hogy csak olyan dologért fogad el pénzt, amiért a másik fél megfelelő ellentételezést kapott. Így tehát biztos lehet abban, hogy amiért fizet, az egy kiemelkedő minőségű, sokak által tesztelt szolgáltatás.

 


Most kezembe kapom a "Hogyan gazdagodjunk meg gyorsan" módszert?

NEM!!! Ezt biztosan nem. 
Egyébként pedig, ha valakinek a kezében lenne ilyen módszer, akkor Ön szerint megosztaná másokkal???

A Tökéletes Élet Mentoring Program az életre és a gondolkodásra ad tanácsokat. És ennek természetes következménye lehet az Ön anyagi felemelkedése.

 


Ki ez a Hollenda Zsolt és miért  kellene, hogy hallgassak rá?

Hollenda Zsolt informatikus, közgazdász. Vállalkozásaiban már csak stratégiai kérdésekben vesz részt, idejét az embereknek történő segítségnyújtásra fordítja.

Zsolt rengeteget képezte magát, könyveket olvasott, tanfolyamokat végzett, hanganyagokat hallgatott önismeret, önfejlesztés, és motiváció témában, és csak olyan dolgokat javasol, amit kipróbált (saját magán és a környezetén) és hatásosnak tart.

Egyébként pedig nem kell, hogy rá hallgasson, csupán próbáljon ki 1-2 módszert, vagy tippet, amit Ő javasol, és döntse el, hogy működik-e. Ha pedig működik, alkalmazza, és ossza meg ismerőseivel. Zsolt blogja: www.tudatossag.hu

 Kinek ajánlott a program?

Mindenkinek, aki szeretne az életén változtatni.Csatlakozhat bárki, aki úgy érzi, hogy hajlandó tenni azért, hogy elérje céljait, legyőzze gátlásait, és életét megváltoztassa.

Életkori, műveltségi, nemi vagy egyéb megkötés nincs. Az anyagok mindenki számára érthető formában készültek.

 


Mit kapok a pénzemért?

Havi tagságra tud előfizetni, ami alapján a tagsághoz tartozó szolgáltatásokat tudja igénybe venni. 
A csatlakozás részleteit ezen az oldalon találja. )

Ön csak olyan szolgáltatásért fizet, ami 100 %-ban kipróbált és működik. Persze nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy mindez csak akkor működik, ha Ön is tesz érte valamit.

Pl. Ha elmegyek egy Mercedes kereskedésbe 20 millióval, hogy "akarok egy jó kocsit", akkor megkapom. De ez még nem fog magától menni. Ahhoz nekem kell irányítanom, tekerni a kormányt, nyomni a gázt, stb...

Így van ez a "Tökéletes Élet Mentor Programban" is.
"Megkaptuk" életünket annó, és ez a program a használati utasítás. Kérdés, hogy alkalmazza-e.

 


Hogyan lehet csatlakozni?

A csatlakozás részleteit ezen az oldalon találja.
Kiválasztja, hogy melyik tagságot szeretné igényelni, kitölti az űrlapot és kiválasztja, a fizetési opciót. Amint befizetése megérkezett azonnal küldjük a hozzáférést a tagsági oldalhoz.

 


Tudom-e szüneteltetni a tagságomat?

Igen, van rá lehetőség, az adminisztrációs felületen lehet kezdeményezni a tagság szüneteltetését 30 napra. Ennek eltelte után a rendszer e-mailt küld az újra aktiválásról. Egy felhasználó maximum 2 alkalommal szüneteltetheti a tagságot (tehát 2 x 30 nap).

A szüneteltetés idejére a tagdíjat nem kell fizetni.

 


Mi történik, ha nem akarom tovább fenntartani a tagságom?

Bár ilyen még nem történt, de megeshet. Ebben az esetben küld egy e-mailt az ügyfélszolgálatnak, hogy nem kíván tag lenni a továbbiakban, és a befizetett tagsági idő letelte után töröljük a rendszerből.

 


Mi történik, ha nem fizetem a tagdíjat?

A cél az, hogy ne az ilyen típusú ügyintézés, hanem az érdemi munka álljon a középpontban. Ezért kérek tehát mindenkit, hogy időben rendezze a tagdíjat.

A rendszert amennyire lehetett, automatizáltuk. Ha nem történik meg határidőre a fizetés, a rendszer automatikusan szünetelteti a tagságot, új anyagok nem érkeznek. Mivel szüneteltetni csak 2 alkalommal lehet, utána a rendszerünk automatikusan törli a tagot. Ezek után 1 évig nem jelentkezhet újra. Ennek az a célja, hogy ne vegyük el a lehetőséget azoktól, akik valóban tanulni és fejlődni szeretnének.

 


Technikai problémákkal hova fordulhatok?

Technikai problémákkal, kérdésekkel, esetleg termékinformációs kérdésekkel az ügyfélszolgálatot keressék, mely ide kattintva érhető el. A legegyszerűbb az e-mailes kapcsolatfelvétel, mely gyors megoldást hoz, és az előzmények is megmaradnak.

Tagok részére a belső rendszeren is lehet az ügyfélszolgálatnak levelet küldeni.

 


Ha személyes mentoring kérdésem van, mit tegyek?

Személyes jellegű kérdéseket csak a tagok tudnak feltenni Zsoltnak.

Az ELIT tagok (egy külön erre a célra lévő) telefonon is kereshetik közvetlenül Zsoltot, és személyesen is találkozhatnak vele. A PROFI tagok számára e-mailes konzultáció biztosított, továbbá a nyílt konzultációs nap, akik pedig az alap tagságot vásárolták meg, használhatják a fórumot. Ott egyébként minden tag felteheti kérdését, beszélgethetnek egymással.

 

A Program fejlesztője

Hollenda Zsolt
Gondolkodás-fejlesztő tréner
Life coach

"Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az embereknek. Ebben a felszínes, kiüresedett világban még nagyobb figyelmet kell fordítani belsőnkre.

Ezért hoztam létre a Tökéletes Élet Mentoring Programot. A visszajelzések alapján elérte célját: informál, motivál, mentorál."

Zsolt ismert mondatai:

"Nincs majd, most van!"

"Csak azon az emberen lehet segíteni, aki hagyja, hogy segítsenek rajta. És persze hajlandó is tenni érte!!!"

A Tökéletes Élet Mentoring Program felépítése:

A program 4 nagy modulból (ALAPOK - ÉLETMÓD - KAPCSOLATOK - ANYAGIAK, KARRIER) és egy ismétlő részből áll. Hetente érkeznek az elméleti előadások és a gyakorlati feladatok.

Részletes tematika: