Célkitűzés

"Az életben nem az jelenti a tragédiát, ha nem éred el a célokat,
hanem, ha nincsenek céljaid.
"
Benjamin Elijah Mays

 

Gyakran úgy érzi, hogy valami hiányzik életéből? Nincs ami napról napra motiválja, előre lendítse magán, vagy munkahelyi életében?Ha így érzi, akkor bizonyára nem rendelkezik kitűzött célokkal.

Azok nélkül minden nap egyformán, szürkén telik el és nem képes megvalósítani önmagát.

 

célok, célkitűzés, célkövetés

Céljai sokfélék lehetnek, kitűzhet több kisebbet, vagy egyetlen nagyot, lehet az elérhető és csak részlegesen elérhető. Egy biztos csak, az élete minden területén elengedhetetlen a célok kitűzése, hiszen napról napra azok fogják előre lendíteni, élete igazán csak azokkal fog teljessé válni.

Céljai által feljebb juthat a munkahelyi ranglétrán, minden eddiginél szorosabbra fűzheti párkapcsolatát, eléréséhez közeledve sikerélményekkel gazdagodhat, annak megvalósításával pedig sikeressé válhat. Célok nélkül nem lesz képes bizonyos, az életét meghatározó döntések meghozatalára sem.

 

Lássa be, igazi célok nélkül minden napja szürkén, ugyan úgy fog eltelni. Mindez előbb vagy utóbb súlyos kérdések megfogalmazódásához vezet majd - miért kelek én fel nap mint nap, miért dolgozok ennyit, mégis mi értelme ennek az egésznek?


Amennyiben változtatna mindezen, szeretne igazi célokat kitűzni és önmagát megvalósítva sikeressé válni, csatlakozzon hozzánk. A Tökéletes Élet Mentoring program segít.

A Program fejlesztője

Hollenda Zsolt
Gondolkodás-fejlesztő tréner
Life coach

"Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az embereknek. Ebben a felszínes, kiüresedett világban még nagyobb figyelmet kell fordítani belsőnkre.

Ezért hoztam létre a Tökéletes Élet Mentoring Programot. A visszajelzések alapján elérte célját: informál, motivál, mentorál."

Zsolt ismert mondatai:

"Nincs majd, most van!"

"Csak azon az emberen lehet segíteni, aki hagyja, hogy segítsenek rajta. És persze hajlandó is tenni érte!!!"

A Tökéletes Élet Mentoring Program felépítése:

A program 4 nagy modulból (ALAPOK - ÉLETMÓD - KAPCSOLATOK - ANYAGIAK, KARRIER) és egy ismétlő részből áll. Hetente érkeznek az elméleti előadások és a gyakorlati feladatok.

Részletes tematika: