Alternatív gyógymódok

Sokan tartanak a gyógyszeres kezelés egészségtelen oldalától, félnek azok mellékhatásaitól és a gyógyszerfüggőségtől. Vannak, akik egyszerűen nem hisznek a gyógyszerekben és úgy tartják, hogy minden betegségre található más, alternatív gyógymód vagy kezelés. Bizonyos esetekben pedig megeshet, hogy a hagyományos szerek és módszerek hatástalansága miatt lesz kénytelen az alternatív gyógymódokhoz fordulni segítségül.

alternatív gyógymódok

 

A világon minden kultúrának megvoltak és meg is vannak a saját maguk gyógymódjai, kezelései egy-egy betegségre és azok tüneteire. Mára sokan a gyógyszeres és a műtéti kezelést tartják a modern gyógyászat csúcsának, azonban ezekkel nem is olyan régen még nem rendelkeztünk, a különböző betegségeket ezek nélkül kellett kezelnünk.

Manapság nap mint nap találkozhat különféle alternatív gyógymódokkal. Ezek mondhatni jönnek és mennek, van, amelyik gyorsan divatossá válik, majd később pedig eltűnik. Sokuk viszont bizonyítottan és elismerten hatásos, jótékony ráhatással bírnak egészségünkre, így azok mára az orvoslás szerves részét képzik.

Egyre több kísérlet irányul az alternatív gyógymódok és kezelések hatásosságának vizsgálatára. Ezen kutatások eredményeképpen egyre inkább bizonyítottá válik az alternatív orvoslás hatásossága.

 

A "Tökéletes Élet Mentoring Program"-ban jó néhány alternatív gyógymódot bemutatok önnek.


A Program fejlesztője

Hollenda Zsolt
Gondolkodás-fejlesztő tréner
Life coach

"Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az embereknek. Ebben a felszínes, kiüresedett világban még nagyobb figyelmet kell fordítani belsőnkre.

Ezért hoztam létre a Tökéletes Élet Mentoring Programot. A visszajelzések alapján elérte célját: informál, motivál, mentorál."

Zsolt ismert mondatai:

"Nincs majd, most van!"

"Csak azon az emberen lehet segíteni, aki hagyja, hogy segítsenek rajta. És persze hajlandó is tenni érte!!!"

A Tökéletes Élet Mentoring Program felépítése:

A program 4 nagy modulból (ALAPOK - ÉLETMÓD - KAPCSOLATOK - ANYAGIAK, KARRIER) és egy ismétlő részből áll. Hetente érkeznek az elméleti előadások és a gyakorlati feladatok.

Részletes tematika: