A vonzás törvénye

"Akik megélik az élet csodáját, csupán egyetlen ponton különböznek azoktól, akik nem: a szokásaikban. A vonzás törvényének használata életformájukká vált, így bárhová is mennek, bármihez is nyúlnak, csoda terem. Ők azok, akik folyamatosan - és nem csupán kivételes esetekben - támaszkodnak a bennük levő erőre."
Rhonda Byrne

 

Mindannyian, mindig a gondolatainkkal összhangban lévő helyzeteket vonzzuk. Amennyiben gondolatai negatívak - "nekem ez nem megy", "ezt én úgy sem fogom megtanulni", "én erre képtelen vagyok, akkor még több negatív dologra számíthat". Ha egy bizonyos kitűzött célról igazán elhiszi, hogy képes annak elérésére, akkor minden további nélkül megvalósíthatja mindazt.

a vonzás törvénye

 

Amennyiben gondolatai optimisták, azzal pozitív dolgokat, történéseket vonz majd életébe. Mindez nem a sors keze és nem is a természetfeletti, ennek titka egyszerűen a hozzáállásban rejlik. Bármibe kezdjen is, a pozitív gondolatok, hozzáállás és a vizualizáció minden esetben fél sikert jelentenek majd.

Ha egy adott célját pozitívan vizualizálja, optimistán gondol arra és persze tesz is érte, minden esetben elérheti, megvalósíthatja azt.

Ennek értelmében igyekezzen inkább azon dolgokra koncentrálni, figyelmet fordítani, melyeket szeretne és melyek örömöt okoznak önnek, ugyan akkor minél kevesebbet azokra, melyek nem. Mindezt pedig tegye optimista látásmóddal, így vonzva magához az azokkal kapcsolatos pozitív történéseket.

A vonzás törvényét tudatosan használva saját előnyére fordíthatja hatását, gyökeresen megváltoztatva életét.

 

Ha szeretné mindezt megtanulni, csatlakozzon a "Tökéletes Élet mentoring Program"-hoz és megmutatom Önnek, miként állíthatja saját szolgálatába a vonzás törvényét.


 

A Program fejlesztője

Hollenda Zsolt
Gondolkodás-fejlesztő tréner
Life coach

"Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az embereknek. Ebben a felszínes, kiüresedett világban még nagyobb figyelmet kell fordítani belsőnkre.

Ezért hoztam létre a Tökéletes Élet Mentoring Programot. A visszajelzések alapján elérte célját: informál, motivál, mentorál."

Zsolt ismert mondatai:

"Nincs majd, most van!"

"Csak azon az emberen lehet segíteni, aki hagyja, hogy segítsenek rajta. És persze hajlandó is tenni érte!!!"

A Tökéletes Élet Mentoring Program felépítése:

A program 4 nagy modulból (ALAPOK - ÉLETMÓD - KAPCSOLATOK - ANYAGIAK, KARRIER) és egy ismétlő részből áll. Hetente érkeznek az elméleti előadások és a gyakorlati feladatok.

Részletes tematika: