A társkeresés alapjai

"A hosszan tartó szerelem néha az első találkozásból virágzik ki."
Polly Shulman

 

Sokan a szingli életmód hívei és élvezik az egyedüllét minden előnyét, azonban előbb vagy utóbb mindenki szeretné megtalálni a magához illő párt.

Van, aki könnyen teremt kapcsolatokat és gyorsan párjára talál, míg van, aki randevúk során van már túl, mégsem találja a számára megfelelőt.

társkereső, táskeresés

Manapság számtalan módon foghat társkeresésbe, modern világunkban rengeteg módszert találhat minderre. Amennyiben személyesen csak nehezen, vagy egyáltalán nem képes a kapcsolatteremtésre, az interneten található társkereső oldalak tökéletes alternatívát nyújtanak az ismerkedésre, melyekhez egy egyszerű regisztrációval csatlakozhat.

A társkeresés kezdete előtt fontos az igények és a keresett társsal szembeni elvárások tisztázása, máskülönben csak az egyik személytől a másikig halad majd, nagy eséllyel olyan emberek mellett kikötve, akik nem illenek Önhöz.

Ahogyan azt mondani szokás az első benyomás a legfontosabb. Az online ismerkedést követő első találkozás meghatározó, így tudnia kell, mi az, amit mondhat, vagy tehet és mi az, amit nem.

Figyelnie kell és értelmeznie a kapott visszajelzéseket, melyekből megtudhatja például mennyire tetszik kiszemeltjének, vagy hogy pontosan milyen szándékokkal találkozott Önnel és hogy a lehendő kapcsolatukat mennyire szánja komolynak.


Vajon hogy lehet az, hogy egyesek olyan könnyen találnak szerető társat és kapcsolatot, míg másoknál pedig randi randit követ és egyik kapcsolatuk sem mondható igazán tartósnak?

Csatlakozzon a "tökéletes Élet Mentoring Program"-hoz, és többek között erre is választ kap. Továbbá megismer néhány íratlan szabályt, melyek segítik majd társkeresése során.

 

A Program fejlesztője

Hollenda Zsolt
Gondolkodás-fejlesztő tréner
Life coach

"Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az embereknek. Ebben a felszínes, kiüresedett világban még nagyobb figyelmet kell fordítani belsőnkre.

Ezért hoztam létre a Tökéletes Élet Mentoring Programot. A visszajelzések alapján elérte célját: informál, motivál, mentorál."

Zsolt ismert mondatai:

"Nincs majd, most van!"

"Csak azon az emberen lehet segíteni, aki hagyja, hogy segítsenek rajta. És persze hajlandó is tenni érte!!!"

A Tökéletes Élet Mentoring Program felépítése:

A program 4 nagy modulból (ALAPOK - ÉLETMÓD - KAPCSOLATOK - ANYAGIAK, KARRIER) és egy ismétlő részből áll. Hetente érkeznek az elméleti előadások és a gyakorlati feladatok.

Részletes tematika: