A most ereje

"A jövő nem fogja jóvátenni, amit te a jelenben elmulasztasz."
Albert Schweitzer

 

Kitűzött céljaikat, elérni kívánt vágyaikat sokan, sok esetben addig halogatják, míg végül az már soha be nem teljesül. Olyanok ezek, mint a számtalan, évről évre ismételgetett újévi fogadalmak - idén leszokok a dohányzásról, az új évet máris az edzőteremben kezdem, merthogy idén végre le fogok fogyni.

 

most, azonnal

 

Tudható, hogy ezen fogadalmak nagy része soha be nem teljesül. Ilyenkor a legtöbben, különféle kifogásokkal mentegetőzve önmaguk előtt halogatják beteljesítésüket - ma még muszáj rágyújtanom, mert a főnök megint felidegesített, még ezt a hetet kihagyom, mert nem érzem túl jól magam, edzek inkább a jövőhéttől.

Mindez persze a legtöbb esetben napról napra, hétről hétre és persze akár évről évre ismétlődhet. Bizonyos esetekben tényleg közbe jöhetnek váratlan dolgok, de ezek a legtöbb esetben nem mások, mint az önmaga megnyugtatására kreált kifogások.

Változtatni, tenni és boldognak lenni márpedig nem a múltban és még csak nem is a jövőben, hanem csakis a jelenben, csakis MOST képes!

Akár ebben a pillanatban, éppen ott, ahol jelenleg olvassa mindezt, a halogatás helyett mondhatja végre - MOST és nem később változtatok vagy kezdek bele az elképzeléseim és a terveim megvalósításába!

Nincs több "majd egyszer", vagy "később", ha valamit most megtehet, akkor azt MOST kell megtennie!

Amennyiben élne a most erejével, akkor MOST csatlakozzon a "Tökéletes Élet Mentoring Program"-hoz és megmutatom, hogyan tud a JELENBEN élni.

 

A Program fejlesztője

Hollenda Zsolt
Gondolkodás-fejlesztő tréner
Life coach

"Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az embereknek. Ebben a felszínes, kiüresedett világban még nagyobb figyelmet kell fordítani belsőnkre.

Ezért hoztam létre a Tökéletes Élet Mentoring Programot. A visszajelzések alapján elérte célját: informál, motivál, mentorál."

Zsolt ismert mondatai:

"Nincs majd, most van!"

"Csak azon az emberen lehet segíteni, aki hagyja, hogy segítsenek rajta. És persze hajlandó is tenni érte!!!"

A Tökéletes Élet Mentoring Program felépítése:

A program 4 nagy modulból (ALAPOK - ÉLETMÓD - KAPCSOLATOK - ANYAGIAK, KARRIER) és egy ismétlő részből áll. Hetente érkeznek az elméleti előadások és a gyakorlati feladatok.

Részletes tematika: